TotalEnergies – Hechtel

CCTV-Systeem

TotalEnergies

Oplevering van een uitgebreid CCTV-systeem met AI voor een onderneming die wereldwijd verschillende soorten energie produceert en levert. Het is altijd een uitdaging om de geschikte camera’s per zone te selecteren en te installeren. Door de nodige studies voorafgaand aan de installatie, waaronder licht- en afstandsmetingen, evenals netwerk- en opslagcapaciteitsberekeningen, hebben wij een geïntegreerde server aangeboden die optimaal functioneert binnen de specifieke omstandigheden.

Er werd zorgvuldig rekening gehouden met de wensen van de klant en de wettelijke bepalingen. Daarnaast hebben wij extra aandacht besteed aan de beveiliging en privacy van de gegevens, in lijn met de geldende internationale en lokale regelgeving. Ons team heeft gezorgd voor een naadloze integratie van het CCTV-systeem met bestaande beveiligingsprotocollen, wat resulteerde in een verbeterde bewaking en verhoogde operationele efficiëntie. Het systeem is ontworpen om schaalbaar en toekomstbestendig te zijn, met de mogelijkheid om eenvoudig uit te breiden en te updaten naarmate de behoeften van de onderneming evolueren.

Wij engageren ons om energie betaalbaarder, schoner, betrouwbaarder en toegankelijker te maken. Daarom zijn we actief in meer dan 130 landen. En bij al onze projecten en operaties zetten we duurzame ontwikkeling centraal. Zo willen we bijdragen tot het welzijn van de bevolking.

TotalEnergies België

Bekijk ook onze andere realisaties